Call us on  +6285933133244

Home » kapok kussen » Kapok kussen – Kapok hoofdkussen

Kapok kussen – Kapok hoofdkussen

Kapok vulling kopen –  Kapok kussens – Kapok hotel beijing – Hotel kapok beijing

kapok hoofdkussenKapok Hoofdkusses: Kapok natuurlijk kussen basis comfort De vulling van 100% kapok maakt dit kussen comfortabel stevig, vormvast en duurzaam in gebruik. Deze natuurlijke vulling is namelijk goed vochtopnemend, droogt snel en is goed ademend. Wij adviseren u om een molton sloop onder het gewone sloop te gebruiken.

Een hoofdkussen gevuld met Kapok is een 100% natuurlijk kussen. Kapok is een plantendons (van de kapoknoot) die bestaat uit een natuurlijke holle vezel, waardoor het uitermate geschikt is als vulling voor o.a. hoofdkussens. Kapok is echter wel een iets stugger materiaal, waardoor het kussen dan ook wat steviger aanvoelt. Met name in de zomer is slapen op een kapok kussen heerlijk, omdat door de uitstekende vochtopname het kussen heerlijk koel aanvoelt tijdens zwoele nachten. Een ideaal kussen voor mensen die veel transpireren. Een kapok hoofdkussen is geschikt voor zowel zij- als rugslapers.

Kapokvezels hebben van nature een wasachtige beschermlaag die voor veerkracht zorgt, het (transpiratie)vocht snel afvoert zonder dat de vezel het kan opnemen en die bacteriewerend is. Je kunt zo’n kussen niet wassen omdat daarmee de natuurlijke, beschermende waslaag verdwijnt en daarmee de eigenschappen van het kussen.kapok kussens

Je zult dus helaas afscheid moeten nemen van je kussen, maar normaal gesproken gaat zo’n kussen eigenlijk ook niet zo lang mee. Na een aantal jaren gebruik verpulveren de kapokvezels namelijk tot stof en zou je het kussen moeten vervangen.

Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven.

– Veerkrachtig hoofdkussen gevuld met vocht-en warmteregulatie
– Buitenkant is voorzien van hoogwaardig ultra soepel katoen
– Schimmel- en bacterie werend
– Voorzien van schoudercontuur voor optimale aansluiting van de schouders op het kussen
– Extra kussensloop aangeraden bij overmatig transpiratie

Kapok voordelen naast : kapok kussen – kapok hoofdkussen

WhatsApp us